A l’interior de l’Autòdrom de Terramar, a pocs metres de la masia de Can Sidós, es troba l’edifici Champions, una estructura que, al llarg de la seva història, ha sigut víctima de diverses llegendes populars.
A pesar de que la cultura popular hagi contribuït al llarg dels darrers anys a fer-nos creure que la històrica marca nord-americana Champion va tenir una fàbrica de pistons a l’Autòdrom de Terramar, el cert és que aquesta llegenda popular no és correcte. Del que no cap cap tipus de dubte, es de que el nomenclàtor del edifici Champion a l’Autòdrom té una raó de ser. Per descobrir-la, hem de viatjar fins a principis dels anys 1930, poc temps després de que el cèlebre compte Edgar Von Morawitz adquirís l’Autòdrom de Terramar. L’aristòcrata i militar austríac, gran aficionat al automobilisme, va fundar al seu interior la raó social Construcciones Mecánicas Campeón, dedicada a la fabricació de peces de recanvi i accessoris per automòbils. Amb el pas dels anys, en lloc de “Campeón”, la gent va començar a anomenar-lo “Champion”, fins el punt de que l’anglicanisme va passar a substituir al terme original. Per tant, desmentint el mite, l’espai mai va arribar a acollir una fàbrica de la marca estatunidenca Champion.
Durant els anys en que la companyia va estar activa, sota la tutela de Von Morawitz, aquesta va col·laborar en la fabricació del Nacional Sitjes, un vehicle de 4 cilindres, de 64×96, amb vàlvules a la culata, de carrera allargada i una potencia de 9 cavalls, fabricat al mateix Sitges. Amb l’esclat de la Guerra Civil, l’any 1936, la marca va passar a anomenar-se Popular Sitjes i es va dedicar, principalment, a la fabricació d’automòbils d’ús militar. Un any després la marca va cessar la seva activitat per complet, i així ho va fer Construcciones Mecánicas Campeón.